söndag 18 april 2010

" Lilla" toaletten

Augusti 2006 så tog vi tag i vår lilla toalett.Den var riktigt snuskig,trasig toastol och en sån där gammal man fick spola på sidan,luktade piss typ..urk..va inte fräsch alls! Vi använde den inte alls i slutet denna toalett och det är ju synd när man har en toalett.Så vi fick helt enkelt ta och renovera upp den.TYVÄRR glömde den dåvarande sambon att fota innan han började riva.Jag hade bett honom men han kom på den när han nästan hade rivit klart..Så vi får hålla till godo men de korten som finns.Hade varit kul att se hur det såg ut innan rivningen men så är det ibland. =o)

Under rivningen, man ser ju lite vilken snuskig gammal matta det var, blommiga tapeter och grönt tak och lister...hmmm....härlig smak...fniss...Ja så vi satte igång....
Första bilden är när vi fått upp panelen och sedan på den klara toaletten.Nu kan vi äntligen använda toaletten igen.Väggarna laserade vi vita för jag ville ha det liiite gammaldags men samtidigt modernt oxå.Dörrlisten är fortfarande grön men det känns onödigt att stå och skrapa den eftersom jag så småningom ändå ska byta ut toalettdörren så det får vara så tills det är gjort helt enkelt.
Jag är i alla fall väldigt nöjd med den lilla toaletten.Perfekt att ha på övervåningen eftersom barnen har sina rum där.Och framför allt bra sedan då de är tonåringar och kan ha sina saker på egen toalett!

*M*

Inga kommentarer: