söndag 29 augusti 2010

Söndag - sista dagen i veckan

Veckorna går alldeles för fort.Nu har vi redan jobbat i 3 veckor sedan semestern, helt ofattbart vad tiden går fort!! Är nästan hemskt när man tänker på hur fort TIDEN går hela tiden eller är det ett tecken på att man borde stanna upp lite och ta till vara tiden på ett bättre sätt och försöka njuta av den lite mer och inte stressa bort den??

Idag har jag i alla fall fortsatt att packa ner sakerna som varit i bokhyllan och nu är det så gott som klart faktiskt.Lite ljus och lite saker i garn skåpet men det är snabbt bortplockat sedan. 5 lådor har jag burit upp i förrådet idag, tunga lådor så det va skitjobbigt för ryggen men uppe är dom i alla fall. 2 till ska upp och 3 stycken med fin porslin ska ner i källaren, de kartongerna vågar jag inte ha där uppe där barnen härjar. Ska bära upp de 2 sista ikväll sedan. Känns skönt att ha det gjort. Ska bli skönt att få lite ordning här i huset så att man faktiskt känner att man har ro att slå sig ner i soffan och bara ta det lite lugnt då och då.Lite saker har jag plockat ur skåpet idag som ev ska få åka med till en LOPPIS om en månad.Glas osv som man har i mängder men som man inte använder det bara står och tar plats! Det känns otroligt Skönt att röja ur huset såhär men det tar oxå en otroligt lång tid för mig att få det gjort då ryggen inte klarar av hur mycket som helst. Barnen ska få röja på sina rum sedan på gamla leksaker och spel osv som de kan ta med till loppisen.De har massor av saker som de inte använder och som bara ligger och samlar damm.

I helgen har jag oxå försökt att sticka lite, det går inte fort och det blir inte mycket åt gången men det går ju i alla fall frammåt. ;o) Alltid nåt...fniss..
På tal om loppis så var vi på loppis idag faktiskt jag och dottern.Fick mig en TRASMATTA som jag ska ha i hallen till vintern som liksom kan suga åt sig allt det våta barnen släpar in hela tiden.Vill bara ha nån billig matta där tills jag vet vad jag vill ha och tills jag får bytt golvet osv. Loppis är bra!
Nu ska jag vila 30 min innan sonen kommer hem för jag skulle nog kunna stå och sova just nu.
Ha en skön söndagskväll!
Kram Malin

1 kommentar:

Anne sa...

Tassar förbi och säger hej. Härligt med loppisar, önskar jag kunde åka oftare bara.

Ha en go vecka.

Kramizar Anne