onsdag 11 augusti 2010

Omgjort...

Jag har ju den sista veckan GJORT OM lite smått här hemma.Ja som ensamstående mamma så får man försöka göra om med små medel för det är alltid kul att förnya sig lite för att trivas tycker jag.
Tänkte jag skulle visa lite från KÖKET idag, inte helt klart men lite i taget så....
Jag tog bort tavlorna som satt i köket och satte upp 2 tavellister som jag köpte på Ikea.Här har jag ställt upp en del av mina fina BAKBÖCKER.Tyckte de behövde komma fram lite.Några ljus så man kan tända på kvällen och få det lite mysigt.Här kan man sen byta ut böckerna mot FOTON på t.ex familjen men just nu har jag inga tavlor eller kort så det får bli senare.Just nu får mina böcker duga, det är ju trots allt ett kök och ibland är det kul att bara sitta och bläddra i dessa fina bakböcker.Kommer nog bli fint sen med foton i lite olika vita ramar på hyllorna...

Nu har jag bestämt mig för att jag tänker försöka MÅLA det gamla bordet och stolarna jag fått av mormor och morfar eftersom jag inte har råd att köpa nytt till köket nu så får det gamla lite vit färg så att det ser lite roligare ut sen.Men det blir om ett litet  tag då jag har mer plats att hålla på och måla osv.Jag tycker inte om furu kan jag säga så under tiden försöker jag dölja det så gått det går med en fin gammal linneduk som vi fick ärva av barnens FARMORS MOR, hon blev hela 105 ÅR!
Nu ska jag ut i detta mysiga och steka lite pannkakor, va tänkt som kvällsmat och lunch till jobbet men barnen va inte hungriga men mat till jobbet imorgon måste jag ju dock ha...
Kram!

1 kommentar:

Åsa sa...

Hej Malin,
Vad snyggt det blev med två rader tavellister.
Jag har oxå en sådan list med bak och kokböcker på. Tack för tipset att man oxå kan ha foton i ramar... det ska jag prova vid tillfälle.
Fina gardiner du har i köket och snygg färg på väggen=) Roligt att se tycker jag.
Kram