lördag 6 augusti 2011

Varberg - dag 3

Tredje dagen vi var i Varberg hade vi bestämt oss för att åka och bada.Vädret var suveränt.Så tidigt efter frukost tog vi bilen för att leta reda på en fin strand.Det slutade dock med att vi åkte till Falkenberg och badade på Skrea strand! MYCKET härligt!
Blev dock inte jättemånga kort därifrån för jag glömde helt enkelt av att fota. Många dopp i havet blev det då det var ganska varmt den dagen.Ficka hade vi med och glass fanns att köpa i kiosken.HÄRLIGT!!
Åkte sen in till Falkenberg där vi käkade mat vid 16:30-17 tiden nån gång och sedan åkte vi tillbaka till campingen.Duschade och gjorde oss i ordning osv.Vi hade tänkt sitta vid restaurangen på campingen på kvällen då det var nån som skulle spela där men först spelade vi lite minigolf med barnen.
Efteråt tog vi en glass och satt och väntade på han som skulle spela.Han skulle börja 21 men 21:30 hade det fortfarande inte kommit nån.Så vi gick och fråga.Då var det inställt p.g.a sjukdom och det enda stället de hade satt upp en lapp om det var INNE i receptionen men inte på de ställen vid toaletterna osv där alla andra lappar fanns så inte var det lätt att veta det....
Istället köpte morsan en grill och lite korv så gick vi till tältet bytte om till myskläder och grillade på kvällen istället.Det var lika mysigt det!
Sen va det natten! ;o)
Kram Malin

Inga kommentarer: