lördag 13 augusti 2011

Ibland får man göra val.

Idag valde jag att bara släppa allt här hemma och åka och bada med barnen när vädret var så himla fint.
Egentligen hade jag behövt städa och göra jobb för Kristinas idag MEN nu vet man ju inte hur länge och hur många fina dagar till vi kommer få och då får man verkligen passa på att njuta av dom tycker jag.
Så vi släppte allt här hemma och tog bilen till en helt UNDERBAR plats som jag, trots att jag bara har 4 mil dit, aldrig har varit på förrut.Men jag kan lova er att det kommer bli många mer besök på denna vackra plats!

Stället heter DJÄKNESUNDET och var helst fantastiskt vackert!!! Som en lagun eller vad säger man.Vattnet var grönt och man hoppade från klipporna när man skulle bada. Nästan 3 timmar i eftermiddag spenderade vi på denna plats och här är ett helt gäng bilder från våra timmar där....
Det enda jag ångrar är att jag inte besökte denna plats I BÖRJAN av sommaren så jag hade haft mer tid att besöka den i år. ;o)
Kram Malin

2 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Det är nästan lite exotiskt..första bilden såg ut som bilder jag sett från Tailand...med detta gröna vatten..har inte varit där men..!
Hoppas ni får fler baddagar!
Kram// Inga

**Sanna** sa...

Vilka underbara bilder ♥ Det ser verkligen häärligt ut! Vart ligger det nånstans? ( Du får gärna maila mej och berätta om du vill. )
Kram