lördag 29 maj 2010

Biodax!

Idag kommer barnen och är lite extra hos mig då deras pappa ska gå på bröllop.I eftermiddag hade jag tänkt att vi ska åka in och titta på BIO så att vi har något kul att göra.DRAKTRÄNAREN är den film vi ska gå och se den verkar bra.Enda barnfilmen vad jag kan se nu oxå som går i Sövde. Eftersom jag har 3 GRATIS BILJETTER så lär det inte heller kosta så många kronor och det är ju super. ( tror man får betala typ 30:- per person när det är 3D när man har gratisbiljetter men det kan man ju ta. )
Efteråt har jag lovat Mc Donalds...de vill så gärna ha dessa glas som man får nu och som snäll mamma så är det klart dom ska få det. ;o)
Att jag slipper göra kvällsmat när vi kommer hem har INGET med det hela att göra alls.... ;o)

Igår var jag iväg på kvällen, grillade och åt gott och mös sen i soffan till AVATAR, den är så himla bra!!! Såg den på bio men ja kan nog se den hur många gånger som helst tror jag.Se den om ni inte gjort det!
Kram Malin

fredag 28 maj 2010

DÅ VA DET BESTÄMT!!

Jag kommer nu bli ÄGARE av detta vrålåk:
Oj så kul det ska bli men jag vet inte om jag har råd att även ta körkortet i år.Men övingsköra kan man ju alltid göra så man kan ju alltid börja där. Så nu kommer det till fler saker på min önskelista när jag fyller år. ;o)
Känns väldigt bra tycker jag och det är första gången på MYCKET länge som jag köper nåt så dyrt bara för mig själv...men nån gång måste man oxå få unna sig nåt och det är ju skattepengarna som går till detta.Pengar det känns som man egentligen inte skulle haft så...
Kul att få lära sig känner jag det är ju så HÄRLIGT att åka!
Ha det gott!
Kram!

torsdag 27 maj 2010

Full fart!

Denna veckan är det mest jobb jobb som gäller så jag har inte haft så mycket att skriva om och nätet har jag knappt varit ute på då jag inte haft tiden riktigt känner jag. Virkar som en blå på min FILT så att den ska bli klar.Har lovar barnen att virka dom varsin då min är klar och nu vill jag ha den färdig!
Kanske ska jag prova på en annan filt sedan oxå...?
Ja vi får se senare, det är så mycket jag vill göra men får inte tiden att räcka till.Jag har inte TID att jobba känner jag ;o)
I helgen hoppas jag på fint väder så att jag kanske kan hinna med att i alla fall grunda min lilla gungstol, jag är GRYMT sugen på att få den målad och fin nu!
Behöver klippa gräset igen oxå efter allt regn vi har och de små solglimtar som kommer då och då gör att gräset växer med "räserfart".... som sagt,
det är mycket man vill, men så lite tid!!
Kram på er!

lördag 22 maj 2010

Loppisfynd och annat kul!

Idag har jag varit med barnen till Skövde och SHOPPAT lite. Vi skulle ha tag på lite skolavslutningskläder och även hämta ut Amandas nya glasögon.Samtidigt hade jag tänkt att jag själv skulle passa på att kolla efter en ny bikini eftersom jag är i stort behov av i alla fall en ny överdel då jag har så svårt att hitta nåt som passar.Jag drar så konstig storlek ( 75 E ) på mina så jag kan ofta inte hitta nåt som passar i de vanliga butikerna utan måste tyvärr ofta leta i de lite dyrare butikerna vilket jag tycker är väldigt trist.I alla fall hittade jag en vanlig svart bikinitop för 300:- hutlöst för bara en bikinibh men måste man ha så måste man så det är bara att hala upp plånboken.Är kul när man kan handla i de billigare butikerna för då har man ju råd att byta oftare då man gärna tröttnar på sin bikini efter 1-2 säsonger eller sliter ut som och ändå måste köpa nytt sen.
Barnen fick sina SKOLAVSLUTNINGSKLÄDER och alla va nöjda.

Självgjorde jag ett sånt FYND tycker jag! Hittade det SÖTASTE linnet jag sett på länge och kunde bara inte motstå det så det fick faktiskt följa med hem!
Vistt är det väl bara så himla fint!! Jag älskar det redan!
På väg hem hoppade vi in på några loppisar vi såg på vägen och sista LOPPISEN vi gick in på här i stan hittade jag en så söt liten GUNGSTOL för mindre barn.Nu är ju inte mina så små längre men jag kunde inte låta bli det i alla fall,prutade ner det till hälften och fick det bara för en 50-lapp.Nu ska den bli vit hade jag tänkt!
Visst var den söt! Grannbarnen som är modell mindre ;o) har redan varit här och provat den så nu vet jag att den passar bra till småbarn!! Ja man får väl vänta på barnbarnen antar jag hi hi ;o) Jag har ju 2 små BARNPINNSTOLAR sedan innan och en DOCKVAGGA som vi fått av barnens farmor som jag oxå har sparat faktiskt.Dessa kommer jag inte kunna göra mig av med utan de kommer få vara med tills mina egna barn får barn som kan ha dom.Stolarna ska målas vite de oxå men vaggan är redan vit och fin.Ska se om jag nån dag kan ta ett kort och visa även den.Har för mig att barnens farfar har gjort den men jag är inte hundra...Kliar i fingrarna efter att få måla och fixa nu!!

Och titta vad som red förbi just i detta nu!
Vilken HÄRLIG tid vi har nu!!
Kram Malin

fredag 21 maj 2010

Ett TIPS! - GRATIS BIOBILJETTER! -

Ett TIPS för alla er fattiga singelföräldrar tänker jag komma med här mitt i natten.
Om ni precis som jag har svårt att få pengar över för att kunna hitta på nåt kul, för er själva ELLER med barnen så är GRATISBIO ett perfekt ställe att gå med i! Här kan man lätt samla ihop poäng och sedan lösa in de till GRATIS BIOBILJETTER!!
Jag tycker det är super och det är så mycket värt att nån gång då och då kunna ta med barnen på någon rolig biograf och titta på en bra film!!
Det kostar inget att vara med och man väljer själv hur man vill samla sina poäng till sina biljetter.

Det är helt upp till en själv hur fort man samlar på sig sina poäng och det behövs inte jättemånga poäng heller för att kunna lösa in till en biljett.
Jag tycker detta är ett PERFEKT sätt som fattig singelmamma att få ihop till lite gratis biljetter så man kan göra nåt kul med sina barn utan att det kostar skjortan! Lite godis till barnen är det enda som kostar MIG och lite bensin i bilen.
ME LIKE!

P.S Är du inte sugen att gå på bio kan du växla in dina poäng till presentkort i en massa olika butiker som du kan välja mellan!! D.S

Kram Malin

onsdag 19 maj 2010

Så härligt!!

Åh så härligt det har varit i eftermiddag.Jag gick ut och satte mig i solen eller i den sköna värmen ska jag säga för solen kom och gick lite men lite sol har man ju fått.Tänk så mycket PIGGARE man blir av lite SOL!! Eller hur!? I alla fall så tyckte jag att jag gott kan få sitta ute även om jag är sjuskriven, jag menar jag kräks ju inte eller nåt jag har ont i min rygg och den kan jag vila ute i solen som inne i soffan eller sängen. Har verkligen tagit det lugnt idag och det börjar kännas lite bättre nu dock vet jag att så fort jag börjar jobba så kommer skiten tillbaka.Det är baksidan av det hela men jag hoppa sjag ska slippa huggen i ryggen när jag kommer tillbaka i alla fall.

Nåja nog om detta jag gick en liten runda i TRÄDGÅRDEN nu ikväll och jag blir så sugen när jag ser alla grannar som är ute och fixar och donar men jag vågar inte börja rensa eller klippa gräset ännu.Så det får bli till helgen har jag bestämt.Hela gräsmattan är full av fula maskrosor det försvinner ju lite när man klippt gräset sedan som tur är.

Mitt land är katastrof eftersom jag inte gjorde något vidare där förra året då jag va så himla dålig i min rygg men till helgen hoppas jag att jag ska kunna börja gräva upp lite där och få det fint igen.Jag är ju inne på att ta bort barnens sandlåda och lägga matjord där i istället och så lite där i...vi får se hur det blir...
Usch va det ser ut....här hade jag för 2 år sedan massa stora fina jordgubbsplantor osv men nu har gräset växt över det mesta så det kan ju inte växa.Ska lägga nån kantsten eller nåt så att det kan hålla undan gräset lite mer sen i alla fall.RENSA det är vad som gäller i helgen antar jag...
Jag fick ut en av blommorna idag oxå hade inte jord nog att plantera båda så jag får fixa lite jord till helgen så jag även kan sätta upp den andra sen.Blir nog fin när den växer till sig lite...tänk om jag hade kunnat fått mitt hus fint på utsidan oxå och få bort den fula gula färgen..men men en vacker dag så ;o)
Sist men inte minst en liten vy jag haft ikväll när man står vid min trapp SOL mmmm me like!
Nu har solen tyvärr försvunnit men jag HOPPAS den kommer imorgon igen!!
Kram Malin

tisdag 18 maj 2010

Jag kan inte rå för det!

Men jag GILLAR henne skarpt!
Jag tycker hon är superhärlig och VEM skulle inte vilja leva det liv hon lever?Jag menar hon har massor av kärlek omkring sig, hon trivs med sitt liv och sina vänner och hon gör sånt hon tycker är kul OCH hon behöver inte bry sig om det ekonomiska...
I alla fall så har jag passat på att kolla ikapp Svenska Hollywoodfruar lite, har bara kollat till avsnitt 4 perfekt att ha nåt att göra nu när man går hemma med ryggen.Perfekt oxå när man kan kolla ikapp på datorn!
Jag tycker hon är härlig helt enkelt!
Kram Malin

måndag 17 maj 2010

Idag är jag hemma :o(

Idag är jag hemma med min  dumma rygg igen...suck....Jag bryter ihop snart p.g.a denna rygg!!
RÖNTGEN visade att det såg bra ut i ryggen i alla fall och det är ju trots allt bra, dock är det väl svårare att hitta vad det är som gör att jag får så ont hela tiden.Jag är GLAD om jag får sova i alla fall 4 timmar om natten men det är knappt.
Idag har jag dock börjat med en gammal övning jag fick på sjukgymnasten för några år sedan igen, den liksom töjer ut ryggraden lite och jag ska köra den varannan timma som jag gjorde då och se om det kan hjälpa lite i alla fall.Nästa vecka börjar jag på GYMMET igen och ska lägga upp min träning lite annorlunda än innan så att det förhoppningsvis går bättre för sist fick jag ju så fruktansvärt ont så jag hade tränat.
Så inatt när jag inte kunde sova som vanligt satt jag och virkade och har nu kommit såhär långt....
Jag tror den kommer bli söt jag...Man måste ju fördriva tiden med nåt när man inte kan sova och virka är ganska lätt att både stå och sitta  upp och göra det är bra annars hade ju nätterna sniglat sig fram här.
Igår fick jag oxå klart korten till Anna och såhär ser de ut nu när de ska skickas till henne:
Idag kommer barnen hem igen, det ska bli skönt.Full fart blir det då men det är bra att de är så stora nu så de är ganska självgående barnen nu för tiden.Undrar om jag kan få nån av dom att gå ut och klippa klart gräsmattan tro?? ;o)
Nu är det dax för övningen igen hoppas ni får en fin dag!
Kram Malin

söndag 16 maj 2010

Kan inte sova...

Fast jag är supertrött så kan jag inte sova!Så vad gör man då fördriver tiden vid datorn....
Har börjat VIRKA på ett nytt projekt idag, självklart ska den bli ROSA. ;o)
Jag får väl plocka med det till sängen och sitta med det där och hoppas att jag somnar till slut.
Är TRÖTT men somnade ju i soffan förut så det är kanske därför jag har svårt att sova...
Har rensat klart i min rabatt idag och planterat busken jag fick av Ullis, blir så bra så.Va VARMT och skönt ute idag när jag höll på men ikväll så kom spöregnet....
Har oxå tagit massor av skott från en blomma som började bli så ful, här ska sättas NYA blommor sedan!
 Nu ska jag försöka sova igen men går inte det får VIRKET åka fram...
Kram och sov gott på er!
Malin

lördag 15 maj 2010

Regn regn regn...

Ja jag vet inte NÄR solen och värmen tänker komma?? Snart hoppas jag.
Idag hade jag gärna ägt ett par sånna här:
himla snygga tycker jag!!
Finns att köpa bl.a hos Sweetfeets eller Hunterboots.
Ja det är väl de 2 ställena jag hittat just nu.....hoppas jag kan köpa dom en vacker dag.Då är man ju fin på fötterna även om vädret är tråkigt.
Nu ska jag köpa lite garn till en liten VÄSKA och sen ska jag åka till mina söta farföräldrar på lite lunch.
Kram Malin

fredag 14 maj 2010

Härligt romantiskt!

Idag har vi flängt runt hela dagen känns det som men nu är min pärla äntligen besiktigad och jag kan köra ett helt år till nästa gång. Min fina lilla VITA pärla.... ;o)
Ikväll var jag oxå bort till vår garnbutik för att köpa garn till min filt som jag håller på att virka och då hittade jag oxå lite inspirationshäften som jag plockade med mig hem.Hittade denna FINA TUNIKA i en av katalogerna...
 Så HÄRLIGT mysig den ser ut och det ser så fint somrigt ut på bilden..undrar om jag ska sticka mig en sådan??.....Vi får se hur det blir.Hittade lite med i tidningarna så nåt blir det säkerligen jag köper och gör sedan.Vill ha sånna ROSA STÖVLAR oxå...oj oj det är visst en villhadag idag. ;o)

Ikväll kom bror förbi med sin tjej och vi har fikat och tjatat i flera timmar.Jättekul verkligen! Nu är det snart sängen som gäller, skulle göra lite saker här ikväll men det var roligare att UMGÅS istället så jag får jag försöka hinna ikapp med lite saker imorgon istället sen....
Kram Malin

Marknadskarameller

Här kommer receptet på marknadskarameller som är så mumsiga att göra.Men det är ABSOLUT INTE något för den som går på diet ;o)
 

Marknadskarameller:

6½ dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
125 g cocosfett
1 3/4 dl vatten
5 dl socker

Blanda vetemjöl, florsocker,kakao och vaniljsocker i en bunke och rör ihop.
Smält cocosfett,vatten och socker i en gryta tills det smält.
Häll vätskan över de torra ingredienserna och rör ihop väl.Jag brukar ta upp och även knåda degen det sista.
Lägg degen på en långpanna med bakplåtspapper på och kavla ut en platta som är ca 1 cm tjock.
låt kallna och skär sedan i tärningar.
Går bra att frysa.

Kram Malin

torsdag 13 maj 2010

Dansar med snabeldraken... ;o)

Ja här är städandet i full gång! Äntligen har vintertäckena i sängen bytts ut mot sommartäckena.Ska bli så SKÖNT att lägga sig ikväll i nybäddad säng!Nyduschad och nybäddat i kombination är bland det bästa som finns!
Idag har det oxå varit MARKNAD här i lilla staden och jag var nere på förmiddagen och kikade lite.Köpte på mig det jag var i behov av kan man väl säga.Strumpor som man får många till bra priser och massor av bröd som oxå är bra pris på.Ja en liten påse MARKNADS KARAMELLER blev det oxå och barnen fick varsin hundring då sonen hittade en t-shirt han ville ha.
Sen köpte jag faktiskt lite BLOMMOR som jag ska ha ute i trädgården nu i sommar, hittade så fina billiga ROSA blommor!Som vanligt kommer jag ju inte ihåg va de heter men det ena är väl en typ av pelargon, den ska jag ta skott av sedan och den andra ska jag spara frön från sedan så jag kan så nästa år!
Ni ska få recept sedan på goda marknadskarameller!! Ska leta reda på det bara så ska jag skriva ner det här sedan. Nu blir det lite MAT i magen och sen ska jag röjja vidare här hemma.
Kram på er alla ni söta!

Lite mer inspiration

Har precis intagit frukost här hemma.SÅ SKÖNT att vara långledig och bara ta dagarna som de kommer just nu.Idag gäller städning här hemma eftersom jag inte hunnit med det igår.Nu när man inte har barnen kan man städa i lugn och ro utan att bli avbruten, det går ofta lite fortare då. =o)
Innan jag börjar städa ska jag ta en sväng till staden och kika lite på MARKNADEN som är idag, tyvärr är inte vädret riktigt med oss men en snabbkik måste man nog göra ändå.
Här kommer lite fina bilder från butiken VITA RUMMET, jag hoppas jag kommer besöka butiken en vacker dag, den ligger i Karlstad så kika gärna in till dom.MASSA inspiration!
Kom ihåg att bilderna är KLICKBARA om ni vill se dom större!
Ha det gott!
Kram Malin

tisdag 11 maj 2010

Living and Room

 Hittade lite inspirerande bilder från Living and Room så jag delar med mig lite:
Kram

söndag 9 maj 2010

Äppelgrenar

Idag var jag ute och plockade in lite ÄPPELGRENAR för att sätta i min kanna.Vet inte om de kommer slå ut här inne men vi får väl se.Sen när de blommar i trädet lär det komma in lite grenar med fina vit/rosa blommor på.Äppelträden är så VACKRA när de blommar tycker jag!
När de blommar sedan kommer de passa så fint till asken!
Kram Malin

Flugdödare...

Jag tycker det är så ÄCKLIGT med alla dessa SMÅFLUGOR som börjat komma nu igen. Så varje år gör jag en liten DRINK till dom och ställer ut.Då flyger de ner där och dör. ;o) JÄTTEBRA tycker ju jag så jag tänkte dela med mig av det.
Flugdödare:
Lite äppelcidervinäger
Några droppar diskmedel
vatten

Jag blandar alltid i en äggkopp så ställer jag ut dessa där jag tycker det passar.Flugorna fullkomligt ÄLSKAR detta!Ett bra sätt att få bort mycket av småflugorna i alla fall tycker jag.
Kram Malin

Utlottning!

Imorses var jag uppe med tuppen, precis som jag brukar. ;o)
Var lite rastlös och så himla sugen på att pyssla så jag slängde ihop två nya TÄNDSTICKSASKAR.
Jag tycker de vanliga askarna är så himla fula så jag brukar scrapa mina egna så de kan matcha inredningen.
Idag gjorde jag två VITA OCH ROSA askar och varför gjorde jag två? Jo jag tänkte att jag kunde LOTTA UT den ena asken av dom.De är så himla fina att ha på bordet istället för de där fula askarna som man får slänga ner i lådan för att de inte passar in.
Så här ser askarna ut:
Så du som gillar den lite ROMANTISKA stilen, blommor vitt och rosa får gärna vara med i utlottningen.
Reglerna är enkla:
1. Lämna en kommentar under detta inlägget.
2. Länka utlottningen i din blogg med bilden som visas här under.
Ja det är det enda du behöver göra, lätt va.
Jag drar en vinnare den 31 Maj så ni har hela månaden på er att vara med!
Nu ska jag klura lite på hur jag blir av med min bokhylla igen så jag kan få göra fint i mitt vardagsrum nån gång! ;o)

Kram Malin

lördag 8 maj 2010

Mysfaktor i köket!

Nu är det mitt i NATTEN och barnen sover sedan ett tag tillbaka.På kvällarna och nätterna kan jag ofta få mina RYCK och börja fixa och dona, så även idag.
KÖKET har den senaste tiden mer sett ut som en kortverkstad och det är riktigt jobbigt att ha det så stökigt omkring sig, jag tycker inte alls om det.
I alla fall så har jag börjat städa upp lite ikväll eftersom jag nu nästan är klar med alla dom beställa KORTEN som jag haft att göra. Då vill man oxå göra om det lite så fram åkte den vita LINNEDUKEN igen och sedan kom silverbrickan fram och min gamla kanna som jag fick för många år sedan.Tänkte plocka lite KVISTAR till den imorgon och sätta i.Tända ljus är det bästa jag vet så nu ikväll sitter jag här och har det riktigt MYSIGT med de tända ljusen och sakerna som fått möblera om lite så det känns lite NYTT igen.
Ska fota även på dagen sedan men på korten tagna nu ikväll får man ju med MYSFAKTORN lite bättre på bild.
Jag går här och funderar på min bokhylla...jag MÅSTE bli av med den så att jag kan sätta fart och göra ordning mitt vardagsrum nu.Blir jag inte av med den funderar jag på att lämna den till Erikshjälpen....Och själv kan jag få lite plats i vardagsrummet och göra fint där.....
Kram Malin

Våfflor

Ja barnen ( ja mamma med såklart hi hi )tycker det är jättegott med VÅFFLOR och det är ju så lätt och snabbt att vispa ihop sin egna smet så jag slänger ner receptet på det här:
 Våfflor ca 6-7 st

50g smält smör
2½ dl vatten
4 dl vetemjöl
2 dl mjölk
2 tsk bakpulver.

Blanda ihop alla "rinnande" ingredienser först utom smör.Häll på mjöl och bakpulver och vispa ihop till en fin smet.Häll på smör och vispa ihop detta.
Sen är det bara att göra våfflor.
Blir ca 6-7 våfflor.

JÄTTEGODA tycker vi såklart! ;o)
Kram Malin

Lekt med kameran.

INNAN det var dax att åka iväg igår så hade jag fram KAMERAN och lekte lite med den.Fotade mig själv lite, jag skulle nämligen vilja ha några fina kort på mig och barnen som jag kan sätta upp här på väggen sedan.Det är kul att leka lite med korten när det gäller färger m.m.Jag GILLAR att göra korten så att de ser lite GAMMELDAGS ut i färgerna. Så här är några av dom:
Nästa inlägg ska jag försöka visa några fina kort jag tagit på DOTTERN. Sedan ska vi försöka få till några bra kort på SONEN oxå men det är inte det LÄTTASTE nu för tiden då det mest är roligt att göra fula grimaser så fort mamma trycker av. ;o) Vi får se om jag LYCKAS till slut.

Lördag...

...och dottern ska alldeles strax åka iväg på FOTBOLL. De ska spela borta idag så det tar väl några timmar innan de är hemma igen antar jag.Håller TUMMARNA för att det ska gå bra för dom!

Igår var jag själv LEDIG från jobbet, jag var nämligen till Falköpings sjukhus för att RÖNTGA ryggen.
Det gick så snabbt och smidigt! Kl 8:50 var vi där, kl 9:15 fick jag komma in och kl 9:30 var jag klar!Så smidigt att få en remiss som man bara kan åka in på och få ryggen röntgad direkt istället för att stå i kö och vänta i flera veckor nån annanstans.
MEN det roliga med Falköpings sjukhus oxå är ju att en av sjukhusbyggnaderna är ju målad ROSA. ;o) Fint va...fniss....

På kvällen igår hade vi BOWLINGFEST med mitt skift på jobbet, JÄTTEKUL! Bowlingen stänger 22 och efter det tog vi bara några strög i Per-Arnes raggarbil och sen åkte jag faktiskt hem för jag hade ingen som helst LUST att följa med ut på hamnkrogen.Va faktiskt riktigt SKÖNT att komma hem....Jag tror det är ÅLDERN he he he ;o)
Jag låter nog TRÅKIG men jag  föredrar att sitta hemma med goda vänner om man ska ha lite fest, äta och dricka gott och bara sitta och snacka och spela lite bra musik.Klart att det är kul att gå ut någon gång då och då när det är nåt speciellt eller så men annars tycker jag nog mest om att sitta HEMMA och ha trevligt.
Kram Malin

torsdag 6 maj 2010

Fin sängmöbel...

VARFÖR bor man inte i Borås för?? I mailen idag kom det erbjudande från HALENS LAGERBUTIK kruxet var ju bara att skall man få sängen för 2995:- så får man ju handla den på plats, vill man köpa den och få den hemskickad så kostar det ORDINARIE pris 3995:-...snyft...satans oxå hade kunnat tänka mig denna finfina sängen annars!
VEM åker till Borås och köper med den fina sängen? Ni har till den 16 Maj på er. ;o)
Kram Malin

Det är så fint när knopparna kommer...

Det är så fint med alla KNOPPAR i träden, ska bli så fint sen när det blommar.Kanske skulle man plocka in några grenar bara för dekoration....har inget bra ställe att ha de på men kanske på bänken i köket när jag väl städat där...
I alla fall fick jag reda på att jag fick pengar idag så jag kan fixa mina rör, TJOHO va GLAD jag blev då!!
Ingen som kan komma och MÅLA OM MITT HUS??? ;o)
Kram på er!
*M*

onsdag 5 maj 2010

Planterade blommor

Ni som följer mig lite smått här vet ju att jag PLANTERADE några skott för ett litet tag sedan här hemma.Jag hade aldrig tagit skott av dessa blommor innan men alla 3 blommorna har faktiskt tagit sig och det är SUPERKUL.Nu är jag jättedålig på vad blommorna heter men blomman på bilden har redan skjutit nya skott/grenar eller vad man nu säger BÅDE nedtill på blomman och upptill om ni kollar in bilden.KUL tycker ju jag.Jag kommer INTE att slänga dessa blommor hädanefter när jag tycker dom blir fula utan då ska jag klippa av topparna och ta skott istället sen växer det ju förhoppningsvis upp en ny fin blomma.
Om jag inte minns fel så ska dessa blommor bli VITA, det var ju ett tag sedan den gamla blomman blommade.SPÄNNANDE är det ju i alla fall!Ska bli kul att se hur lång tid det tar innan de förhoppningsvis blommar.
Man BEHÖVER ju inte alltid gå och köpa nytt det KAN BLI NYTT av det gamla oxå!
Kram Malin

Härligt väder!

Härligt väder har vi haft idag! Vi PASSADE PÅ att GRILLA ute till kvällsmat, mums! Blev korv o bröd men det är så gott när det grillas över kolen.Solen skiner fortfarande, HOPPAS det kan bli lika fint resten av veckan nu!
Kolla vad SOLIGT och HÄRLIGT vi har det!
Dock är det full rulle hela dagarna här och imorgon är det SKOLGÅRDSFEST som står på schemat så dit måste man ju oxå gå då.
Fredag är jag ledig för då ska jag åka till Falköping och röntga ryggen.Skönt att få det gjort.
Hoppas ni har en fin kväll.
Kram *M*