tisdag 29 juni 2010

Vilken värme!!

Ja man ska ju inte klaga men just nu vill man gärna ha SEMESTER än att stå i 35 graders värme inne i an fabrik på dagarna..om man säger så....
Har ju inte bloggat sen MIDSOMMARAFTON, har inte orkat  har ju varit så varmt så man har mest varit ute nu tills 21 på kvällarna när det varit så fint väder.
Här kommer några få kort från jag var ute hos Ullis och grillade, fint väder som attans även om det blåste en hel del där ute på landet.Jag hade t.o. köpt med mig VIN med smak av jordgubb och vet ni vad, det gick faktiskt ner även hos mig som inte tycker om vin!
Måste ju pusta ut lite efter cyklingen ;o)
Svalka oss i värmen med lite öl....
Lite mat i magen är alltid bra....
Mumma med efterätt, jordgubbar och alkohol! ;o)
7 dagar kvar att jobba sen ska jag NJUTA av att ha lite semester jag med!!
Kram Malin

lördag 26 juni 2010

Midsommarafton

EGENTLIGEN så är det ju lite sent nu MEN eftersom jag gjorde detta på ren inpuls idag då jag cyklade till Ullis för att fira midsommar så kommer min lilla hälsning till er här:

Kram Malin

måndag 21 juni 2010

Jag och Amanda.

Uppe med tuppen. ;o)
Har tvättat och fixat här lite nu på morgonen, ser ut att bli sol och härligt ute så efter frukosten som jag håller på med nu ska jag försöka komma ut lite.
Här kommer då korten på mig och Amanda när vi provade min locktång som legat i lådan i säkert....4 år minst UTAN att ha blivit använd...
Japp, man kan ju va fin även när man ska spela fotboll. ;o)
Nåja idag är det jobb som gäller igen, nu är i redan inne på Midsommarveckan!
Själv har jag inte särskilt mycket planerat vad gör NI där ute på MIDSOMMAR?
Får njuta av det fina vädret så länge man kan i alla fall jag tror att jag bara jobbar 3 dagar denna veckan oxå UNDERBART tycker jag!!
Kram Malin

Lupiner

Jag älskar LUPINER och de finns ju i massor just nu som ni säkert sett runt om när ni är ute och åker på vägarna. Tycker dom är så himla fina!
Idag på väg hem från fotbollen så va jag TVUNGEN att stanna till vid väggrenen och gå ut och PLOCKA med en liten bukett hem som nu får stå på köksbordet här hemma.Vita och rosa fick det bli.
Vita ser man ju inte så mycket tyvärr men utmed denna väg vi åkte idag så stack de upp lite här och där.Ska se om jag inte kan få tag på några vita och rosa och sätta i trädgården, kanske får jag sno några av mamma som har vita i trädgården. ;o)
Lite svårt att fota dom såhär på kvällen.Jag tog några innan när jag kom hem men de slokade så då innan de hade sugit åt sig vattnet ordentlig.Ska se om jag kanske kan fota dom på dagen imorgon.Här sitter jag nu ikväll ( natt) och myser i köket.Det luktar så gott från blommorna och sen älskar jag ju även TÄNDA LJUS!

Sen kom ju min lilla vinst i veckan oxå som jag vann från Ellis Corner här är fatet just nu och te´t ska jag prova så fort jag köpt mig en sån där te-sil.Jag är så glad över min fina vinst så ni kan inte ana!! Tack snälla säger jag igen!!
Nu ska jag helt enkelt försöka komma i säng här för tyvärr är det fortfarande 3 veckor kvar att jobba innan man får semester!
Imorgon ska jag se om jag hinner lägga ut bilderna på mig och Amanda som jag tog i lördags, dagen till ära så lockade vi faktiskt håret och gjorde oss fina även om vi bara skulle åka på fotboll hela dagen! ;o)
Kram Malin

söndag 20 juni 2010

Viktoria + Daniel= sant

Ikväll har jag suttit och kollat ikapp på det FANTASTISKA BRÖLLOPET som stod igår mellan Kronprinsessan Viktora och Daniel Westling.
Så vackra och så fint tycker jag!
Jättekul att sitta och titta på alla vackra klänningar och fina smycken osv.
Bröllop ÄR underbara!
Jag missade ju mycket igår eftersom jag själv var iväg på fotbollscup med barnen som varat både lördag och söndag.Det är tur att svt play finns!! För detta ville jag VERKLIGEN se!!
( psst..jag gissar och tror att vi snart får små bebisar i kungahuset oxå ;o).... )
Jag undrar om man någonsin själv kommer att finna sin prins ;o) Antagligen inte, fniss ;o)  det är därför man gottar sig i alla andras fina bröllop!
Grattis säger vi här till Kronprinsessan!
Amanda tycker det är lika kul hon att titta på alla fina klänningar på tv som mamma så vi 2 har haft en riktig mysstund här i soffan ikväll då lillebror sover över hos en kompis.
Kram Malin

Fotboll för hela slanten!

Sitter på Åbrovallen i Ulvåker. Barnen har haft fotbollscup i dagarna 2 nu. Själv har jag varit med domvarsin dag då de tyvärr inte spelat p samma ställe. Dock har JAG varit på samma ställe i 2 dagar. :)vet inte hur jag lägger in bilder från iPhonen ska se om jag kan lära mig det nån dag annars får jag se om jag kan visa nån bild ikväll. Kram Malin

fredag 18 juni 2010

ellos

Säga vad man vill om ellos MEN jag har efter mycket letande ÄNTLIGEN hittat mig jeans som sitter bra på min kropp! Jag är så lycklig..ja det låter kanske löjligt men har man en kropp som mig och fruktansvärt svårt att hitta byxor, ja då blir man LYCKLIG!!
Jag blev så glad att jag smällde till med 3 par i olika färger direkt!Och eftersom jag nu hade nån sån där rabattkod gav jag bara 200:- paret!!! Som hittat! Nu har jag äntligen så jag klarar mig igen tills dessa går sönder.Mina gamla jeans är nämligen så slitna och lagade nu att jag gissar att jag snart bara vågar ha dom hemma...
Ellos vanliga basic jeans, låga i midjan, lite boutcut på benen och plats för ett brett arsle!!
ME LIKE!!
Kram Malin

tisdag 15 juni 2010

Mor & son tid

Ikväll är jag och sonen faktiskt hemma själva då dottern sover hos kusinen inatt.Det är så mysigt när man får den där EGENTIDEN med bara det ena barnet och man kan lägga all sin uppmärksamhet på bara den personen.Det är så sällan jag känner att jag får den tiden, den egentiden med mina barn eftersom jag lever ensam med dom.Jag tror oxå att jag då uppskattar den där egentiden med barnen mycket mer och jag känner att även BARNEN tycker om det då de får all uppmärksamhet från mamma utan att behöva dela den för en stund.
Ikväll när vi åt kvällsmat så åkte kameran fram såklart:
Nu ska vi krypa ner i sängen här dax för jobb imorgon igen.
Kram!

söndag 13 juni 2010

Mera skor!

Blev en tur till Skövde idag igen för att leta efter att par remsandaler till de kläderna jag köpte igår.Jag hittade ett jättefint par som jag ska visa när jag fotat.Det blev dock mer skor idag i form av ett par TRÄSKOR. De är så sköna, enkla och fina så de passar till det mesta tycker jag.Så här kommer bild på dessa:
Visst är dom fina! Och framför allt så himla SKÖNA!Men egentligen alldeles för dyra för min plånbok..men men jag får jobba över lite på jobbet. ;o)
Ska se om jag får fotat de andra skorna här senare sen.
Nu har jag snart hittat allt som jag varit på jakt efter i alla fall....Mest bara lite present till Amanda kvar nu. ;o)
Kram Malin

lördag 12 juni 2010

Shopping!

Idag har jag varit till Skövde och SHOPPAT med min lilla mamma.
Skulle kolla på spel till mina barn på mediamarkt samt en fördelsedags present till dottern men det kan jag inte tala om här ifall hon läser. ;o)
Skulle följa med mamma till skoaffären för hon skulle byta ett par skor.Går omkring och kikar lite och hittar ju självfallet ett par fina SKOR som jag faller för...Är det inte typiskt att man hittar saker när man inte ska handla??

Visst är dom fina! Och VÄLDIGT sköna att gå i oxå faktiskt. =o) Passar fint till de 2 svarta klänningarna jag köpt mig i år.Nu hoppas jag att jag ska våga visa mig i klänningarna nån gång oxå.Har lite nojja med det där med klänningar eftersom jag har så fula tjocka ben men till hösten när man kan ha strumpbyxor ser det ju ofta lite bättre ut i alla fall...fniss...
Hittade oxå en söt ROSA TUNIKA som jag köpte med mig.Väldigt tunn så vitt linne är det som gälle runder samt att jag nu måste hitta mig ett par vita thights, tänkte mig sånna såm slutar under knät kan bli fint..och kanske ett par vita remsandaler??? Finfint. ;o)
Tunikan/klänningen är köpt på KappAhl.Ibland har de riktigt fina kläder där tycker jag.Har tyckt mycket om Vintage kollektionen även om jag själv inte passar i allt.Och det passar en fattig singelmammas plånbok oxå!
Kul att få känna sig lite fin i sommar oxå!
Nep dax att göra sig iordning för nu ska jag iväg en liten stund.Hoppas ni får en mysig lördagskväll i regnet och blåsten!
Kram Malin

torsdag 10 juni 2010

Bröllop del 2...

Medans jag sitter här och väntar på att åka iväg till mamma för fika så  har jag jobbat lite till på de fina BRÖLLOPS BILDERNA som jag tog på mina grannar förra helgen. Jag försökte ställa mig så långt bak som möjligt för att släkt och vänner skulle komma åt och se och fota bröllopsparet ordentligt.Jag ville liksom inte vara den där förvetna grannen som bara stod i vägen för alla andra när de skulle fota även om jag får erkänna att det verkligen kliade i fingrarna att springa fram och ställa mig längst fram och bara ta MASSOR av fina bilder på brudparet.Jag hade nog kunnat ta hur många vackra bilder som helst på dessa två om jag bara hade kommit åt, ni vet när man inte får gifta sig själv så får man njuta på andras istället ;o)
Tyckte jag fick ganska ok bilder på dom trots att jag stod längst bak....
Alla bilder är som vanligt klickbara om man vill se dom större och just dessa bilder BÖR man nog se lite större. 
Alla bilderna har jag lekt med som ni ser imorgon ska jag föröska få in ett gäng "vanliga" bilder till er som ni kan kika på.
Kram Malin

Skolavslutning 2010

En typisk skolavslutning har ägt rum här idag på förmiddagen.Nu har barnen 10 veckor sommarlov.HÄRLIGT!! Jag vill oxå ha... hi hi hi ;o)
Eftersom den ena går i 5:an och den andre i 3:an så blev det i år två sittningar i kyrkan för oss.Tur det går ganska då fort. ;o)
I eftermiddag är det skolavslutningsfika hos deras mormor och sedan är det jobb som gäller för min del.....
Sista dagen för denna veckan i alla fall skönt! 4 veckor kvar till SEMESTER! ;o)
Kram på er och hoppas att ni andra hade en lika fin dag som vi!
Malin

tisdag 8 juni 2010

Idag har den kommit!

Ska åka och hämta ut den i eftermiddag! I´m so happy! ;o)
Min nya iPhone!
Det enda negativa var ju att jag fick binda upp mig på ett abonemang igen men jag får ta det då.Nu blir jag lite modern igen hi hi hi. Oj så kul det ska bli!
Ibland MÅSTE man få unna sig nåt till sig själv tycker jag och jag är faktiskt inte särskilt duktig på det.Men i år blir det lite ändring i år ska även MAMMA i huset faktiskt få unna sig lite och det känns HÄRLIGT!

Idag har de oxå varit här och kollat in min källare, nästa vecka börjar de riva upp golvet för att lägga nya rör åt mig. Skönt att få det gjort och man får ju ta lite i taget!
Nu är det dax att förbereda sig lite för jobbet oxå visst....
Kram!

söndag 6 juni 2010

Bröllops bilder!

Här kommer lite FINA bilder på mina GRANNAR som gick och GIFTE sig igår.
Medans deras fotograf tog kort på dom i trädgården så smet vi grannar dit och fotade lite vi oxå.Dom va så otroligt fina så man blev nästan sugen på att gifta sig själv. ;o)
Det var dock tur att jag kunde hålla tungan rätt i mun eftersom det är så kul att fota men när det är en riktig fotograf i närheten så ska man nog inte börja lägga sig i hur man vill ha brudparet för att få fota själv hi hi hi.;o)
Här kommer några bilder från trädgården innan de åkte i alla fall, med deras godkännande såklart!
Och som vanligt är det väldigt kul att leka med korten så här kommer 2 som blivit lite OMGJORDA i sina färger....
Jag tror att dessa två, som prästen sa, verkligen kommer att leva tillsammans tills döden skiljer dom åt.De verkar så himla perfekta för varandra!
Alla lyckönskningar till denna fina familj!
Vi är så glada att vi fick vara med och titta i kyrkan så jag ska ta och försöka få klart några kort även därifrån i veckan och visa er sedan!
Kram Malin

Mer kort på söta dottern.

Här kommer lite fler kort på min fina DOTTER.Har många kort att visa men det får bli lite i taget här på bloggen det blir nog trist för er annars.
Hoppas få visa lite underbart fina kort på grannarna sedan oxå igår då de var så VACKRA i sina fina BRÖLLOPSKLÄDER.
Men jag måste nog prata lite med dom först och kanske visa Marica korten.;o)
Kram på er!

Bröllop,fotomodeller och annat sköj!

Oj idag har det hänt massor här på gatan!
Våra fina grannar har nämligen gått och blivit man och fru.
Dom var så fantastiskt VACKRA!
De fotades en stund i sin trädgård och självklart va både jag och grannen över och kikade på dom och tog själva några kort.Jag hoppas jag kan få lägga ut några av dom här sen och visa.
Jag hoppas dom har en underbart rolig bröllopsfest ikväll, eller ja natt det är ju ny dag nu om man ska se det så. ;o)
Jag vill oxå önska dom ALL LYCKA i framtiden!

Nåja efteråt fick jag leka FOTOMODELL med min dotter och hennes kusin så det va massa klädbyten och sedan ut i trädgården för fotografering.Ja det var ju jag som va fotografen och barnen som var fotomodeller. ;o) Amanda tycker det är jättekul, och mamma med såklart kul att ett av barnen gärna vill fotas...fniss..
Fick några riktigt fina kort på Amanda igen tyckte jag:
Sen lekte jag lite med kortet så det fick andra färger osv jag måste säga att jag tycker om båda två....
Det är väldigt kul med kort!!
Vi har oxå grillat lite korv här ikväll och haft det allmänt mysigt.Nu är jag så trött så jag ser knappt va jag skriver så nu är det sängen som gäller för mig.
Ska visa er mer foton imorgon ( eller ja senare idag ;o)...)
Kram!

lördag 5 juni 2010

Vinnaren av tändsticksasken!

NU är det äntligen dax att presentera vinnaren av tändsticksasken. Ni var 7 st som ville vara med i utlottningen.För att ni ska se att det gått rätt till har vi gjort ett litet videoklipp så är ni nyfikna att se vem som vann, kika på klippet!! ;o)

GRATTIS säger vi här!
Vinnaren kan maila sin adress till mig HÄR.
Kram Malin

Jag vann!! :o)

Oj oj nu är det verkligen länge sedan jag uppdaterade bloggen här.Veckan som gått har varit så fin så att SOL och TRÄDGÅRD och BARNEN givetvis i det riktiga livet har fått gå före.Vädret har varit FANTASTISKT och jag har njutit varenda sekund av det!
Jag har oxå jobbat hela veckan och varit ganska trött efter både jobb, trädgårdsarbete och barn så jag har mest stupat i säng på kvällarna här.
Plockade in några kvistar i veckan från ena syrenträdet.Jag klippte av dom då de hängde ner i ansiktet när man skulle ner i postlådan och då fick de hamna på köksbordet istället.Jag älskar syrener, de är fina och LUKTAR så himla GOTT! Det är verkligen synd att de blommar över så fort men nu får vi njuta av dom så länge vi kan!

Lite roliga saker då...
I veckan fick jag ett mail från Stina att jag har VUNNIT hennes utlottning på te och en tallrik!! Åh jag blev så glad.Så roligt att ha vunnit kände jag och jag som lärde mig dricka te alldeles nyligen.JÄTTEKUL och TACK så hemskt mycket vill jag säga till Stina!Jag som nästan aldrig vinner något tycker det känns otroligt kul!!
Besök gärna hennes fina BUTIK!
Ska försöka uppdatera oftare igen men ni vet är det fint väder håller man sig gärna ute istället för vid datorn. ;o)
Kika in lite senare så ska vi dra vinnaren av min tändsticksask här.Amanda ska få hjälpa mig.
Kram Malin