söndag 5 december 2010

Vilken helg!!

Det är inte konstigt att jag sitter här med huvudvärk just nu.Det har blivit skitdåligt med maten i helgen då vi liksom knappt hunnit med den, en del ätande ute  och bara snabb mat här hemma.Längtar efter RIKTIG mat verkligen!!!

Fredagen ägnades åt att baka och för att sedan på kvällen vara ute på Almnäs och ställa upp ståndet.
Igår lördag var vi i Göteborg hela dagen och morgonen började ju inte bar med försovning.Vi slocknade som 3 grisar här igår kväll!
Idag, lite lugnt på förmiddagen för jag va helt slut, lite snabbmat som makaroner och köttbullar och vips va kl 12:30 och vi var tvungna att bege oss ut till Almnäs där vi stod till kl 18 idag.Packa ihop och sedan hem med allt.Har fått in allt men det står i v-rummet alltihopa.Ser ut som en bomb slagit ner här hemma men jag ORKAR inte ta tag i det nu.....

Dock sålde jag faktiskt en del och fattar inte riktigt vad jag sålt i år för att få ihop alla pengarna.Men det var ändå mest större saker jag hade med i år så det är väl därför det känns som man inte sålt massor även om det faktiskt är en hel del nu när man kollat igenom vad som är kvar.Kul eftersom jag faktiskt inte trodde jag skulle sälja en enda sak i år.Nu längtar jag till nästa år för jag har som sagt 1000 idee´r till vad jag vill göra och ha med då!
JAG är i alla fall nöjd och det är huvudsaken!! Men fy f*n va trött jag är just nu, skulle behöva ledigt några dager efter helgen för att vila upp mig!!
Kram Malin

3 kommentarer:

Milla sa...

KUL Malin att få saker sålda! Kan ju inte vara så kul att komma hem med allt igen... Vila nu och ta reda på allt sen.
KRAM Milla

Anne sa...

Men Malin... Åka till Götet och inte säga till mig. Jag är ju bara en nysning bort då.. ;-).

Hoppas du njutit av din fullspäckade, alldeles underbara helg...

Ha en go dag.

Kramizar Anne

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Vilke härlig blogg! Kram Maria