måndag 27 december 2010

Myser mest...

Här hemma MYSER vi mest hela tiden nu och det är så himla skönt!
Barnen kom idag men Amanda ska sova hos en kompis och Jesper leker här med en kompis.
Jättelugnt och skönt.
Känner verkligen hur trött jag är men jag gör verkligen inget som jag inte känner för nu.Nu får städning och allt vad det heter vila några dagar.
Igår småslumra jag  i soffan till en hel film, sen var det bara att gå in och lägga sig.Så skönt att slippa alla måsten även om det bara är för ett litet litet tag....
Vi är så nöjda med våran gran.Vi trodde ju inte vi skulle lyckas hitta nån fin i år.Det blev en dyrare gran än vad jag hade tänkt men den är stor bred hög och fin.Barnen har klätt den nästan alldeles på egen hand.Här ligger/sitter jag och bara myser på kvällarna nu.Älskar det mysiga skenet från alla ljusen och doften av gran även om doften börjar avta nu.

Igår var jag iväg en sväng på rean och inhandlade snören, ettiketter osv osv för nästa år. Låter nog lite tråkigt att köpa det nu MEN man måste ändå ha det nästa år sedan och då kan jag lika gärna köpa det på rean och spara till nästa år.Man spar faktiskt en hel del pengar på det och det tycker jag är superbra!Inget pappaer blev det i år för det har jag kvar så mycket av så det behövdes inte.Så det är ett litet tips att tänka på för oss alla fattiga ensamstående. ;o)
200:- för allt, jättebra.Blev 2 nya stora påsar till paketen i år då den gamla vi hade nu gick sönder.Nu får dessa oxå hålla tills de slits ut.Lite finare var dessa då den gamla var med Nalle Puh på.......hi hi

Har ni börjar fundera något över några nyårslöften då, brukar ni ge några?? Jag bruka inte ge några löften men jag har ett par saker som jag ska försöka att tänka på och jobba på nästa år.

2 kommentarer:

Anne sa...

Visst är det härligt med mys, bara slappa och hämta krafter till vårterminen. Maken jobbade två timmar i morse sen var han klar för dagen. Mitt "måste" i dag bestod i ett 4års kalas hos ena systerdottern, lite god mat i all enkelhet. Inte julmat utan vietnamesiskt dagen till ära.

Hoppas på fortsatt mys för er del.

Kramizar Anne

Milla sa...

Härligt fin gran!!
Kram Milla