torsdag 30 december 2010

Greengate och massa röj!

Idag var jag och hämtade mitt paket från Elsas Hus.
Det var lite saker från greengate som jag hade köpt på rean.
Det är sällan jag har råd att köpa dessa fina greengate saker men jag brukar passa på nån gång när det är rea, önska sig i julklapp eller köpa för födelsedags pengar.
I år fick det bli lite på rean som jag köpte mig.
Så fina saker! Älskar greengate får jag erkänna.
Men upppackandet av paketet plus att jag hade hållt på llite med scrapbookingen innan stökade till det rejält i köket kan jag säga....hrmf...
Ena stunden städat och fint och nästa som ett bombnedslag. Bara att börja röja lite..och det gjorde att jag började röja lite i skåpen i köket här hemma.Ut åkte sådant som jag inte använt nu på flera år utan som bara står och tar plats.Det ska packas ner i en loppislåda hade jag tänkt och in i skåpet kom de nya sakerna plus att det blev rent och ordning på hyllorna. Jättebra, ibland är det bra med pms humör! ;o)

Och loppis får vi hålla i vår eller hyra ett bord.Onödigt att kasta när det inte är nåt fel på sakerna och istället kan man ju sälja på loppis och få in några extra kronor.Jättebra tycker jag.Jag gillar loppis!!Borde börja röja i källaren för där ligger det massa bra loppis saker...fniss..
Så nöjd nu när allt onödigt åkt ut! Mina röda greengate kanna och muggarna köpte jag förra året har jag för mig, de är så fina tycker jag. Nu är allt lättåtkomligt vilket är toppen!

Imorgon är det då Nyårsafton!! Själv ska jag bort till mamma på lite mat och gottigt att dricka.Jag har gjort efterätten här idag som jag ska ha med mig.Blir lugnt för oss med även mormor och morfar som kommer.

NU ska jag fortsätta kika på Victoria´s secret!! Bra program hi hi  ;o)
Kram!!

2 kommentarer:

Maries Pyssel och Jul sa...

Vilka fina saker du har köpt! Jag gillar också greengate men har bara någon enstaka sak, tycker också att de är lite dyra för min plånbok.

LivA sa...

Åh vilka fina, jag älskar också Greengate.
Fick lite muggar och lattemuggar i julklapp, det roliga är ju att man kan spara på alla olika sorter och de matchar varandra.
Hos min moster i Tibro (förr och nu på Facebook) finns massor av Greengate. Just nu har hon tävling där man kan vinna de små muggarna har jag för mig.
Hoppas ni får en trevlig nyårskväll.