söndag 13 februari 2011

*Ny* dator.

Idag har brorsan varit här.Vi har köpt hans gamla DATOR eftersom vår gamla stationära slutade funka.
Idag har han varit här och fixat detta åt oss.Satte in den gamla hårdisken från vår som gick sönder och tro det eller ej, allt har vi kunnat rädda.T.o.m länkarna i mina favoriter vilket jag är glad över.Hade nämligen en länk där som jag inte för mitt liv kunde hitta när jag försökte leta efter sidan.Men nu låg den så snällt sparat i mina favoriter och jag har genast lagt en länk till sidan på min andra blogg så att jag INTE ska tappa bort den igen...fniss...
Nu har vi ju då på denna "nya" dator en extra hårddisk och det kanske kan vara bra. ;o) Jag är i alla fall glad att jag fick tillbaka mina länkar för det var egentligen det enda jag saknade.
Jesper har fått tillbaka alla sina småfilmer som de filmat och det tycker ju han är bra.Nu ska jag lägga in de på min externa hårddisk till nästa gång vi blir utan dator. ;o)
Så lite fick vi göra om i min lilla...ja kontorsdel får jag väl kalla det kanske eller numera datahörna då.Men det blev helt ok tycker jag.
Alla program som jag brukar arbeta i har han oxå lagt in, fixat mailen osv osv. Allt gjort på 4 timmar, rekord hos oss för det brukar ofta vara nåt som inte vill funka.Men idag har det gått som på räls.Jätteskönt.Och nu kan vi alla ha varsin dator igen, jösses vilken tur! ;o)
Kram Malin

1 kommentar:

Anne sa...

Gött att allt funkar. Just nu känns det som om inget funkar här... Vi rev en vägg mellan våra två sovrum. Slog i gen en dörr.. Då kommer vi på att vi nog ska flytta en vägg i sovrummet oxå. Men det innebär att vi måste flytta kyl&frys vilket innebär att vi måste riva det sista av det orenoverade köket, i och för sig bra, men var et inte rörigt nog innan. Så nu är hela huset ett stort KAOS..!!! Drömmer om ett vitt lugn...

Ha en go arbetsvecka..;)

Kramizar Anne