onsdag 15 juni 2011

Shopping.

Igår åkte jag till Skövde en snabbis för jag skulle ämna in dotterns dator som det givetvis lossat en tangent från...hrmf...kul.....I alla fall skulle jag passa på att kolla födelsedagspresent till sonen och hittade nåt som var bra.Men jag var tvungen att vänta nån timma på att den skulle bli klar så under tiden åkte jag och shoppade lite och köpte mig bl.a denna tunika/skjorta:
100 riksdaler på H&M, det är ju som hittat! Snygg både sommar som vinter!
NU ska jag hoppa i säng för jag är så trött så ögonen går i kors på mig.
Sov sött!
Kram Malin

söndag 12 juni 2011

Trötter...

Ja det är vad jag har varit idag så jag har fått gå och vila i omgångar här idag för att jag varit så himla trött!
Uppe kl 8 idag, jag tog ju ändå bara 2 öl igår men jag var trött i alla fall tydligen idag.
Har inte orkat göra så mycket idag ryggen har ju krånglat så hemskt så fy! Lika bra att vila så gott det går för jag har inte råd att vara hemma från jobbet helt enkelt.

Lite rastlös blev jag dock idag så jag började skrapa fodren runt min ytterdörr idag.Har lite kvar men det får jag göra klart en annan dag då jag inte orkar mer idag nu.Det blir lite för varmt när solen ligger och gassar direkt på där vid dörren så den bästa tiden är på förmiddagarna/ tidig eftermiddag innan solen kommer dit.
Ska försöka åka och köpa lite färg imorgon så jag har hemma och bara kan börja måla när jag är klar.Har sett hemskt ut i flera år men nu ska de få bli vita och fina igen och sedan är det dax att börja med fönstren på framsidan. Jag gör det jag orkar helt enkelt men det tänkte jag i alla fall försöka få klart här i år.
Har dock inte bestämt mig för OM jag ska ödlsa tid på att måla även dörren vit, jag ska ju byta den så småningom men det blir ju inte riktigt än för jag måste spara lite pengar först.Ska jag måla den vit under tiden eller ska jag bara skita i det?? Vad tycker DU?



Kram Malin

Lite ölpartaj...

Blev tidig uppgång idag, kunde inte sova,Var hos Ullis på lite smått partaj igår, väldigt lugnt men väldigt trevligt.Drack inte mer än 2 öl faktiskt, det räckte.Hade så satans ont i ryggen hela tiden.
Jag har valt att sudda ut de andras ansikten eftersom jag inte känner dom närmare och vet inte alls om de vill vara med "på nätet" så därav så får ni helt enkelt inte se vilka dom var. Mycket trevligt folk i alla fall kan jag säga.
God mat och god efterätt.Hem åkte jag 00:30 så det var inte särskilt sent utan ganska lagom för min del faktiskt.
Tack för en trevlig kväll säger jag!
// Malin

lördag 11 juni 2011

Ryggträning...

JÄKLAR vad jag har haft ont i min rygg i helgen!
Jag vet inte om det är för alla omställningar jag haft på jobbet i veckan men sista arbetsdagen va jättelugn för min del.Eller om jag har legat konstigt när jag har sovit?? Jag har hemsk värk och hugg hela tiden i ryggen.Jag har svårt att vrida mig för då gör det ont som satan.Jag är SÅ trött på min rygg så det finns inte!
Idag började jag med en ryggövning, plankan.Jag körde den på sjukgymnasten när jag gick där för ett par år sedan.Bra träning för både rygg och mage så nu ska jag göra den varje dag här hemma tänkte jag.Jag kommer ju få hålla på ett bra tag innan man märker nåt men det är bara att köra på.Jag är SÅ TRÖTT på att känna mig som en gammal tant hela tiden som har svårt att röra sig.Och folk som har svårt att fatta att man har ont bara för du har en åkomma som inte syns, t.o.m läkarna tittar skeptiskt på en precis om om man bara är lat...Dom FATTAR inte att det är SVÅRT och GÖR ONT att röra på sig!Min högsta önskan vore att få en rygg som inte värker och gör ont.Ingen läkare hittar helle rvad det är som är fel och det är väl därför de bara tror man är lat..precis som om man tycker det är KUL att gå till doktorn och spendera massa pengar på ingen hjälp alls.Jag skiter i läkarna nu de gör ändå inget.Antingen går det käpprätt åt helvete eller så får jag försöka med mina övningar som jag lärt mig hos sjukgymnasterna och hoppas att det i alla fall inte ska bli värre! Kanske tar de mig på allvar den dag jag inte klarar av att ta mig ur sängen längre??

Jag har börjat äta lite Omega3 oxå, mina leder knastrar när jag går i trappor eller när jag ska göra mina knäböjövningar jag fick senast hos sjukgymnasten.Låter helknäppt.Gick till läkare som sa att jag skulle äta Omega3 och smörja upp lederna lite...så jag gör väl det då......

Och nej jag är inte en fet latmask, jag blir bara fet av att ha svårt att röra på mig! 

// Malin

Lite ommöblerat

Förra helgen var jag på Ikea för att köpa en ny byrå till sovrummet och en hurts jag ska ha i köket.Hurtsen fanns dock inte hemma trots att det skulle finnas 5, trist men jag får åka ner en gång till senare.
Köpte en stol och en lampa till Jesper, en spegel till Amanda , lite blommor och lite lite annat småplock.
Byrån ska vara i mitt sovrum och den fula gamla som knappt håller ihop ska kastas MEN då inte hurtsen fanns hemma har den fått flytta ut i vardagsrummet så länge och får agera pysselförvaring under tiden. Det är egentligen bara lådbottnarna som är lite dåliga men det är ju ingen "rolig" byrå direkt men det får som sagt var duga så länge tills jag får hurtsen....
Det är tur den är vit i alla fall så den ändå "passar in" ;o)
Här blir det nog ett litet vitrinskåp senare som jag kan få in mina glas i och som under har skåp eller lådor till lite förvaring....nån gång i framtiden.

// Malin

onsdag 8 juni 2011

Klippning...

Ritch sa det bara...och helt plötsligt hade jag kort lugg! =O
Blev det för kort?- frågade frisören när jag satt och såg chockad ut antar jag. ;o)
Vad svarar man på det? Nä nu får jag i alla fall frisyr igen...fniss...
Antingen kommer jag hata det eller så kommer jag gilla det...eller så låter man bara håret växa ut igen. ;o)
Tur man har en frissa som är duktig på att klippa!
Kram Malin

tisdag 7 juni 2011

Migrän....

Jag låg däckad hela dagen igår men världens huvudvärk/migrän.Först på kvällen va jag lite människa igen och fick för mig att jag skulle gå ut på en liten promenad på kvällen så att jag i alla fall fick lite frisk luft.
Tog med kameran och här går jag genom gamla stan när jag är på väg ner till stadsparken...
Som sagt gick jag vidare till stadsparken som jag sedan gick genom längs med vättern bort mot badet....
Sist men inte minst kommer man till hamnen som jag gick igenom, de bygger ju om Hjo Sik där som inte är riktigt klart men det blir nog jättebra sen när det är färdigt tror jag.
Promenaden gjorde i alla fall susen och jag var ute en timma mellan 21-22 och det var ändå jättevarmt ute!! Nu är det sommar på riktigt!
Kram Malin

lördag 4 juni 2011

Tidig morgon!

Har varit uppe sen kl 6...då kunde jag inte sova mer för ryggen gjorde så satans ont.
Ryggen har varit hemsk den sista tiden och det är inget kul alls, hugg, värk och öm om vartannat hela tiden.
Om jag fick önska en enda egoistisk sak, bara för mig själv, så skulle det vara att få en rygg som inte gjorde ont!!! Jag skulle göra VAD SOM HELST , helt ärligt, om jag bara fick bort min onda rygg!


Nåja bara att bita ihop.
Igårkväll fick jag och Amanda för oss att vi skulle fota lite, hon tycker det är skitkul och jag tycker det är skitkul.Nu ska jag verkligen försöka spara ihop till en ordentlig kamera plus att jag verkligen måste lära mig att redigera bilder fint.Skulle faktiskt vilja ha en sån där reflexskärm oxå. ;o) Tur att det är gratis att önska i alla fall. ;o)
Måste visa mitt favoritkort på Amanda igår, tog många många mer kort så det kommer nog fler framöver....
Ett som jag gjorde lite gammeldags och sen samma i färg. Tyckte det blev så fint! Det går att klicka på bilderna för att se dom större.
Nästa sak jag ska köpa mig är en fotoskrivare! Har ju kvar ett presentkort jag fick av Ullis förra året på Mediamarkt, ska önska mig i år igen kanske så att jag kan köpa mig en skrivare sen så man an skriva ut kort när man vill.....



Idag blir det lite Ikea för mig och barnen, måste ha en byrå och en hurts så att jag kan börja få ordning här i huset nån gång.... Barnen ska bara vakna först.... ;o)
Kram Malin

torsdag 2 juni 2011

Marknad

Det är marknad här i stan idag och självklart var vi tvungna att gå ner och kika lite.Blev lite nya tofflor till mig och barnen, t-shirt,keps och strumpor till jeppe och strumpor till Amanda, samt det sedvanliga marknadsgodiset.
Passade på att köpa med mig billigt och gott bröd hem som nu ligger i frysen, det lär räcka ett tag.
Kram Malin