söndag 29 juli 2012

Semesterresa till Blekinge!

Ja inte blir det mycket bloggat...
I alla fall så har vi, jag, Amanda och Jeppe varit på semester med en nyfunnen scrapvän från Skövde.
Hon kände en som hade en "stuga" som vi fick låna en vecka nu på semestern nere i Brömsebro, Blekinge.Vilket vi självklart tackade ja till eftersom det gjorde att vi faktiskt kunde ha råd att få komma iväg på lite semester när vårt boende blev helt gratis!!
Vi hade utedass som var byggt inne i ett skjul eftersom det inte fanns toa i huset.Jätteäckligt tyckte ungarna men de vande sig efter ett litet tag.Duscha gjorde vi på en camping i  Kristianopel där vi åkte och badade några gånger, jättesnällt att vi fick komma och låna duscharna där!!

Kristianopel var SÅ MYSIGT och vi har tagit en hel del kort och här är ett axplock av dom, alla tagna från Kristianopel fast under olika dagar...




















Runt hela campingen var det en mur som man kunde gå upp och gå på, verkligen mysigt och barnen var ofta där uppe och "sprang" man såg ju väldigt bra ifrån denna mur och här och där var det tå trappor som man kunde gå upp på.
Ja mysig by verkligen!!
Fler bilder från resan kommer....
Kram Malin

1 kommentar:

Anne sa...

DEt ser ut som om ni har en kanonsemester och det där med utedass får ju en att uppskatta det som man annars tar förgivet..;-9

Kramizar