söndag 4 oktober 2015

Tråksöndag....

Ja idag har det varit en sån där riktig tråksöndag. Jag har haft svårt att sova i helgen och jag vet att det är för att jag börjat jobba natt igen. Det är verkligen INTE kul alls! Kan inte sova de nätter jag är ledig eftersom jag resten av veckan är uppe hela nätterna och jobbar. Det går inte vända på dygnen vilket gör att jag känner mig nästan mer död än levande på helgen när jag inte kan sova. sover dåligt även på förmiddagen eftersom man har familjen hemma och samtidigt inte vill sova bort dagarna när man väl är ledig.Så jag går här som en vandrande zombie istället.

För övrigt så är jag väldigt tillfreds med livet nu för tiden även om jag inte har några vänner att umgås med här där jag bor. Det är väldigt trist när folk som säger sig gilla olika och allt sånt där ändå är de som får folk att inte känna sig välkomna. ;) Men det är deras förlust gissar jag i sista änden. Men det är tyvärr inte lika lätt att bara åka förbi och hälsa på hos en kompis en snabbis när man inte bor i samma städer som sina vänner. TUR att internet finns! ;)

Ibland har man sånna där riktigt tråkiga dagar ni vet, idag har varit en sån dag. Inget har man fått gjort, trött har man varit och allt har bara varit tråkigt tråkig. Inget lyckas man ta sig för osv osv MEN jag får väl se det som så att det är väl BRA att man ändå HAR tråkiga dagar för annars skulle man ju inte uppskatta de roliga dagarna sen. ;)
Jag satt inatt och spanade in den där serie med Montazami med vänner, va ganska kul att se faktiskt för jag hade ju inet sett den innan. Tycker dom har en härlig familj. Jag tror att gubben och jag ska satsa på en lägenhet i ett varmare land som vi kan ha som "extrahem" eller nåt..fniss.... Dax att börja spara!

Jag tycker nog inte det r så kul nr hösten är här heller, det börjar bli mörkt alldeles för tidigt på kvällarna nu och eftersom jag jobbar ständig natt så kommer jag snart leva i ett ständigt mörker i flera månader. Känns riktigt blä så nu har jag fixat till mitt gamla CV och kanske skulle jag även ta och se mig om ifall man kunde hitta nåt annat att jobba med? dagtid. ;)
Ha det!
MalinInga kommentarer: