lördag 16 maj 2015

Fortsatt jobb.

Idag har Peder fortsatt ute i trädgården.
Han har hämtat hem 50 plattor som vi fick gratis av en tjej här i Hjo, det tackar vi så otroligt mycket för! Lite mer grys fick han oxå hämta så att vi har allt hemma.
NU kan vi fortsätta med vårt trall-jobb, idag har Peder börjat så smått men det har varit kallt och småregnat så själv har jag suttit inne och pysslat istället. Det går ju bra det med. ;)

Själv satt jag som sagt var med vårt fotoalbum, skönt att få lite gjort i det med och man får passa på när vädret är dåligt för när det är fint väder sen så vill ju ingen sitta inne! Eller? ;)

Haré gött!
Malin

fredag 15 maj 2015

Det går frammåt.

Ja ibland blir man väldigt väldigt besviken på människor i ens omgivning måste jag säga ....

Idag har vi annars tagit det ganska lugnt här, otroligt fint väder ute vilket jag fullkomligt ÄLSKAR! Slöa en stund i solen medans gubben åkte på ärenden då jag sovit så dåligt inatt, sedan satte "vi" fart med det nya trallbygget som vi bara måste ha klart i år. Sa bli kul när det är färdigt sen och man kan börja fixa landet bredvid osv så hörnan blir fin!
Vi har ju gjort om där en gång innan men det får tyvärr bli igen. ;)


Kram Malin

Marknad.

Igår va det marknad här i Hjo, alltid lika kul att gå ner en sväng och kika även om det oftast är samma saker år från år. Ser man nåt nytt så är det alltid kul. ;)
Det enda vi köpte va nya foppatofflor, jag köpte en smalare modell denna gången, jag hoppas de töjer siglite lite i alal fall även om de sitter bra på foten just nu. ;)
Lite bröd, jordgubbar och marknadskarameller blev det oxå.
Det är alltid kul när det händer nåt i stan.
 UNDERBART väder hela dagen så det var perfekt för alla knallar!
Eftermiddagen bestod mest i solning på altanen med dottern och hennes kompis och sedan grillning på kvällen. SÅ härligt väder!!!
Gött!

Tog sen tag i alla mina bilder som jag sparat på datorn och laddade över dessa till den externa hårddisken...jag tror min dator kommer rasa snart så jag får passa på innan jag förlorar allt känner jag!
//Malin

torsdag 14 maj 2015

Dax att damma av bloggen igen!

Det har ju varit VÄLDIGT mycket det senaste 2 åren här men nu är det dax att damma av bloggen igen hade jag tänkt!
Äntligen har jag tiden och orken att hålla denna uppdaterad känner jag så jag hoppas ni har lust att hänga med här igen!!


KRAM på er!!