onsdag 17 november 2010

Utlottning - en liten julklapp!

Utlottningen är stängd!

Ja då ska jag ha min sista lilla UTLOTTNING här på bloggen för i år.Det är jättekul att det varit nästan 6000 besökare och hälsat på sedan jag startade denna nya bloggen så det får man väl oxå fira lite.
Jag tycker ju själv att det är himla kul att vara med i utlottningar, det är lite spännande och nåt roligt att se fram emot.Vann jag eller vann jag inte??...fniss..

Jag har aldrig utlottningar för att folk ska följa min sida, bli följare eller sånna där saker.Jag har egentligen inte en intressant blogg alls för den som egentligen inte känner mig eller vet vem jag är.
Jag är bara en vanlig ensamstående mamma med vardagens alla bestyr, all tid går för det mesta till hus,hem,barn och jobb.Jag är inte det minsta glammig eller köper massa nya fina saker som jag kan visa upp på bloggen.Jag har sällan råd att gå ut och roa mig och försöker mest förgylla min vardag när jag får tid och ork över genom att pyssla lite med alla mina hobbies.Visst försöker jag unna mig lite småsaker då och då men vad vore vardagen och livet om man aldrig fick göra det?

Jag har inget fint hus att visa upp bilder från men drömmarna har man om att en dag få iordning sitt hus och få det fint och harmoniskt så man känner en slags ro i kroppen , där man kan känna att man bara kan sitta ner och njuta och ta det lugnt.Och en dag kommer den dagen säkert att komma men sålänge barnen är små, bor hemma osv så läggs kostnaderna mest där och det andra får komma i andra hand när barnen blivit stora.I alla fall så länge man är ensamstående och annat kan man ju liksom inte räkna med eftersom man är det. Ja ni förstår vad jag menar.

Däremot tycker jag det är jättekul att följa dessa bloggar som alla har där de visar upp sina fina saker, sina fina hem och tillåter en annan att få drömma sig bort lite.Åh en sån där skulle jag oxå vilja ha eller åh vilken smart lösning dom hade gjort i sin hall det kan man ju tänka på tills den dag man själv gör sin, eller en sån där ska jag önska mig när jag fyller år osv osv.

Sen är det jättekul att vara med i utlottningar som förgyller vardagen lite.Och man är ju givetvis bara med i de utlottningarna där man verkligen tycker om sakerna och liksom kan drömma sig bort ibland att ÅH TÄNK OM JAG VINNER!!

Så med små medel tycker jag det är kul att få återgälda detta såklart och är jätteglad för att vi har en butik här i stan som har väldigt bra priser på inredning och annat.Så nu har jag gjort iordning en liten JULKLAPP till er, som någon av er kan vinna.
Det lilla julpaketet innehåller:
1 disktrasa
1 kökshandduk
Muffinsformar som det står god-jul på
1 liten glasburk med lock
siffror i svart till adventsljusen ( dessa får ni väl dock använda nästa år ;o)...)
Allt givetvis med lite jultema såklart.

Reglerna är hur enkla som helst.
1. Länka till utlottningen på din blogg med bilden här ovan.
2. Lämna en kommentar i detta inlägget och tala om att du är med. Endast en röst per person räknas.
3. Har du ingen blogg skickar du mig ett mail med 2 av dina favoritsidor som du besöker på nätet samt tipsar 3 av dina vänner om tävlingen. Maila mig HÄR.

Jätte enkelt eller hur!
Hoppas ni vill vara med och LYCKA TILL nu allihopa.
Jag drar en vinnare den 8/12 med hjälp av mina barn och sedan skickas vinsten till dig så fort jag fått din adress!

Kram Malin

8 kommentarer:

Sussi sa...

Jag har länkat till utlottningen på min blogg :)

www.sussi.org/wp

Marica sa...

Å vilket underbart paket! Jag tävlar gärna igen :) Dragning på Jacobs födelsedag - då hoppas jag på tur <3
Länkar i min blogg såklart!

http://maricaaberg.blogg.se/

KramKram!

Emilias sa...

Jag vill jättegärna vara med o tävla!!

Länkar såklart hos mig!
Kram Emilia

Marianne sa...

Kul att titta in på "nya" bloggar. Ska genast skriva ett inlägg och tipsa mina läsare om tävlingen och din blogg. Men vinsten blir ju min...!! God jul! /Marianne

Anne sa...

Jag har självklart länkat. Är så sugen på detti paketet..;-)

Kramizar Anne

Unknown sa...

Hej!

Jag är jättegärna med och tävlar! :-)
Länkar till din tävling från min sida!

Kram Helena

Maries Pyssel och Jul sa...

Jag är gärna med i din utlottning, länk finns i julbloggen ;)

Sv: julbloggen kommer bara att handla om julen, jag har ju pysselbloggen också även om det inte uppdateras så regelbundet.

Jessica sa...

Vill självklart vara med. Har ingen blogg men lämnar en kommentar och har tipsat ett par vänner.
Håller tummarna!!!!

kram jessica mammamail/jan.jessic@telia.com